Welkom

Welkom bij Delia Mammacare

Ik had al een mooi beroep. Nu heb ik een bijzonder mooi beroep.

Medio 2015 heb ik de beslissing genomen om mij verder te gaan specialiseren in mijn vakgebied en ben mij gaan specialiseren als Mammacare adviseuse in het aanmeten van borstprotheses. Helaas werden er in mijn winkel steeds meer vrouwen met borstkanker geconfronteerd die in Purmerend & Omstreken nergens terecht konden voor het aan meten van borstprotheses. Om ook deze dames onze diensten aan te kunnen bieden, ben ik na mijn medische vooropleiding en een jaar stage  lopen bij ILLS lingerie te Bussum eind november 2016  geslaagd en mag ik mij hierdoor Mammacare adviseuse noemen. Sinds 2017 is mijn onderneming door de SEMH gecertificeerd [www.semh.nl] . De SEMH is een onafhankelijke organisatie heeft in samenspraak met de branche, toetsingsorganisaties en zorgverzekeraars eisen opgesteld waaraan een erkend leverancier moet voldoen om de kwaliteit van het aanmeten en leveren van medische hulpmiddelen te waarborgen. Dit is een eis van de zorgverzekeraars om het aanmeten te mogen verzorgen en dat de kwaliteit middels toetsing voor de klant gewaarborgd is. Delia Mammacare voldoet aan de kwaliteitseisen op het gebied van vakkennis, inrichting, documentatie, hygiëne en voorraad.
Delia Mammacare is het adres in Waterland en Omstreken voor persoonlijk advies bij het aanmeten van borstprothese, prothese lingerie en prothese badkleding.

Ik hoop hiermee dat ik het puzzelstukje voor deze dames mag zijn om in het grote geheel het zelfvertrouwen en vrouwelijkheid weer terug te vinden.
Voor meer informatie en vragen wil ik u graag te woord staan.
Maakt u gerust vrijblijvende afspraak wanneer het u uitkomt, ik help u graag. ook als u met vragen zit wil ik u graag van dienst zijn.