Webshop

Webshop

Helaas, Lingerie Delia & Mammacare heeft geen webshop, maar dat is een hele bewuste keuze!

Het is algemeen bekend dat 80% van de dames een verkeerde bh-maat draagt. Ik werk nu zo’n 16 jaar in het lingerie vak en neemt u maar van mij aan dat dat ook echt klopt!

Uw lichaam blijft niet hetzelfde, dus ook uw cupmaat niet, uw leeftijd, schommeling in gewicht, een zwangerschap, de overgang, het gebruik van medicijnen; dit alles kan leiden tot een andere cup en omvangsmaat. Het kan bijvoorbeeld ook dat u altijd een voorgevormde bh heeft gedragen en dat zo’n model ineens niet meer mooi past, of u heeft altijd een balconet gedragen en opeens zit dat toch niet meer zo prettig.

Bij dames die een borstprothese dragen is een goed passende bh natuurlijk enorm belangrijk, daarom neem ik graag alle tijd om samen met u lingerie uit te zoeken en te passen die het beste bij uw lichaam past waar door u weer een mooi symmetrisch silhouet , comfortabel gevoel krijgt, en waarbij u zich prettig bij voelt.

Natuurlijk kan het zo zijn dat u een fijne bh heeft en die graag in een andere kleur zou willen hebben, dan kunt u contact met mij opnemen, en dan stuur ik met al plezier de spullen naar u toe, zonder verzendkosten!

Delia.

lingerie-delia-prima-donna