Voor de sporter

Sport beha

Cups Van B 65t/m H 105

Welke sport je ook beoefend, je kan niet zonder een sportbeha
Hou je van jazzdansen of aerobic? Of beoefen je een vechtsport, skiën , rotsklimmen of paardrijden? Bij deze vormen van sport met gemiddelde en bovengemiddelde bewegingsintensiteit dient de borst duidelijk meer ondersteunt en gefixeerd te worden – sportbeha´s van o.a. Anita garanderen deze ondersteuning uitstekend.
Naadloze cups en brede, ontlastende schouderbanden bieden, ook bij een grotere borst of zwak bindweefsel perfecte ondersteuning en uitstekend draagcomfort. Het assortiment bestaat uit modellen met een klassieke rugsluiting, een voorsluiting, T-back of een sporthemd.
De gebruikte materialen zoals Eyelet, CoolMax® in het rugpand of microvezel garanderen een droog en aangenaam huidklimaat.

Extreme control
Sportieve look, extreme ondersteuning:
Hoogfunctioneel Piqué materiaal en net-inzetten op de rug reguleren het transpiratievocht en zorgen zo voor een droge huid. Door de zijwaartse steunfunctie komt de borst vrouwelijk tot haar recht. Goede steun bied en de ergonomisch gesneden en ontlastende schouderbanden. De naadloze binnencups van microvezel-frottée voorkomen schuren tijdens het dragen.

Making off

Bijzonderheden

  • Driedelige buitencups, zijdelings ondersteuning van hoogfunctioneel Piquemateriaal
  • De binnencups van microvezel frottée zijn naadloos afgewerkt voor een aangenaam draaggevoel zonder te schuren
  • De zachte microvezel onder cupband is anatomisch gevormd en biedt stevige steun
  • De ergonomisch gesneden comfortschouderbanden zijn rondom gepolsterd en op de rug verstelbaar

Saddle Pants
Saddle Pants met zit – innovatie
Door de speciale snit van de Saddle Pants ´zit´ deze als vanzelf. In het zitgedeelte zijn geen naden die kunnen irriteren of drukken. Het verhoogde rugpand zorgt ervoor dat de rug bedekt blijft. Tegelijkertijd zorgt een minimalisering van de stof in de liesstreek ervoor dat er geen vouwen ontstaan bij het zitten, uitmate geschikt voor paardrijden en fietssporten.