Waar ben je naar opzoek?

De juiste maat

DE JUISTE MAAT IN ELKE FASE VAN UW LEVEN

Wij willen het gemakkelijker maken voor u. Dat kan het best in de paskamer, waar wij luisteren naar wat u wilt. En waar wij een ideale match voor u zoeken. Het kan misschien zijn dat een speciaalzaak binnen stappen u afschrikt of dat u niet weet wat u kunt verwachten. Maar met Lingerie Styling willen we die drempel verlagen. Shoppen voor lingerie kan ook echt prettig zijn. Want wie houdt er nu niet van een persoonlijke styling waarbij tips worden gegeven om u, u er op uw best te doen uitzien?

Lingerie Styling is…

Een warm welkom

Een professionele maatbepaling

Advies rond stijl en snit, afgestemd op uw voorkeuren

Een persoonlijk verwenmoment

Probeer het eens. En laat ons zeker weten hoe het voelt. Intussen geven we u hier al enkele tips waar u zelf mee aan de slag kan.

Voor veel vrouwen is lingerie shoppen frustrerend. Maar dat hoeft het echt niet te zijn. Het kan ook gewoon een zalig verwenmoment zijn. Met bovendien een geweldig effect. Een goed humeur, een goede outfit, een gezonde dosis zelfvertrouwen… Het begint allemaal bij lingerie die perfect zit en die u, u er op je mooist doen uitzien. En die lingerie is er voor elke vrouw, daar zijn we bij Lingerie Delia zeker van.

 

Weinig ruimte tussen uw borsten?

Kies dan voor een snit met een lager middenstuk vooraan. Zo vermijd u dat je beugels in uw borst prikken.

 

Veel ruimte vooraan tussen uw borsten?

Dan kiest u het best voor een bh met een middenstuk dat wat breder is. Het zal beter aanpassen. Als u een uitgesprokener decolleté wil, kan u opteren voor een push-up: die zal uw borsten dichter bij elkaar brengen.

 

Veel borstweefsel aan de zijkant?

Kies dan voor een bh met een bredere beugel en een extra verstevigingspaneel aan de zijkant. Die zal het borstweefsel mooi omhullen en meenemen in de cup.

 

Weinig afstand tussen uw schouders en uw borsten?

Kies dan voor een model met beugels die niet te hoog komen en wat lager uitgesneden cups. Zo vermijd u dat de beugels prikken onder uw oksels en dat u bh te overweldigend oogt.

 

Ongelijke borsten?

Geen enkele vrouw heeft twee dezelfde borsten, het is dus heel normaal dat de ene kant wat zwaarder is dan de andere. Vaak kunt u het verschil wegwerken met de schouderbandjes van de iets kleinere borst net een tikkeltje strakker aan te trekken. U kan ook een mousse bh proberen, deze zal het verschil optisch verminderen. Is het verschil wat groter, probeer dan een bh met verwijderbare kussentjes en haal aan de ene kant het kussentje eruit. Kies trouwens uw cupmaat op basis van uw grootste borst.

 

Weinig volume aan de bovenkant van uw borsten?

Kies voor een model dat uw borsten wat lift en ze bovenaan mooi omhult. Een zware push-up is niet altijd de oplossing omdat uw bovenaan een knik kan krijgen, wat niet flatteert. Een mousse bh kan vaak helpen. Kies bij een niet-voorgevormde bh een model dat niet te laag is uitgesneden.

 

Grote cupmaat?

Als u een grotere cupmaat hebt, dan bent u echt niet veroordeeld tot een stevige oma-bh. Er bestaan vandaag de dag ook modieuze bh’s, bijvoorbeeld bh’s van Prima Donna, die uw boezem de nodige steun zullen geven. Waar u op moet letten:

  • Een goede bh heeft aan de zijkant een extra versteviging: dat zorgt ervoor dat uw borsten mooi gecentreerd en gelift worden.
  • Bredere schouderbandjes: hoe groter de cupmaat, hoe breder de schouderbandjes. Dat is essentieel om ervoor te zorgen dat de schouderbandjes niet gaan snijden. Maar niet getreurd: lingeriefabrikanten doen er alles aan om die bandjes er zo mooi mogelijk uit te laten zijn.

Op de hoogte blijven?

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en ontvang trends, advies en de laatste nieuwtjes over Lingerie Delia. Ontvang de eerste keer ook een cadeaubon ter waarde van €10.

 

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy statement.

Onze merken

Adam
Anita
Aubade
Hanro
Les fruits du paradis
Marie Jo
Marlies Dekkers
Nuria Ferrer
Pretty You London
Prima Donna
Rodial

Ik heb een vraag!

De meest gestelde vragen hebben we op een rijtje gezet. Staat je vraag er niet tussen? Je kunt ons bellen of vul ons contactformulier in!