De juiste maat

De juiste maat in elke fase van uw leven

Wat u kan verwachten …

Wij willen het gemakkelijker maken voor u. Dat kan het best in de paskamer, waar wij luisteren naar wat u wilt. En waar wij een ideale match voor u zoeken. Het kan misschien zijn dat een speciaalzaak binnen stappen u afschrikt of dat u niet weet wat u kunt verwachten. Maar met Lingerie Styling willen we die drempel verlagen. Shoppen voor lingerie kan ook echt prettig zijn. Want wie houdt er nu niet van een persoonlijke styling waarbij tips worden gegeven om u, u er op uw best te doen uitzien?

Lingerie Styling is…

  1. Een warm welkom
  2. Een professionele maatbepaling
  3. Advies rond stijl en snit, afgestemd op uw voorkeuren
  4. Een persoonlijk verwenmoment

Probeer het eens. En laat ons zeker weten hoe het voelt.
Intussen geven we u hier al enkele tips waar u zelf mee aan de slag kan.

Voor veel vrouwen is lingerie shoppen frustrerend. Maar dat hoeft het echt niet te zijn. Het kan ook gewoon een zalig verwenmoment zijn. Met bovendien een geweldig effect. Een goed humeur, een goede outfit, een gezonde dosis zelfvertrouwen… Het begint allemaal bij lingerie die perfect zit en die u, u er op je mooist doen uitzien. En die lingerie is er voor elke vrouw, daar zijn we bij Lingerie Delia zeker van.

1. Weinig ruimte tussen uw borsten?

Kies dan voor een snit met een lager middenstuk vooraan. Zo vermijd u dat je beugels in uw borst prikken.

2. Veel ruimte vooraan tussen uw borsten?

Dan kiest u het best voor een bh met een middenstuk dat wat breder is. Het zal beter aanpassen. Als u een uitgesprokener decolleté wil, kan u opteren voor een push-up: die zal uw borsten dichter bij elkaar brengen.

3. Veel borstweefsel aan de zijkant?

Kies dan voor een bh met een bredere beugel en een extra verstevigingspaneel aan de zijkant. Die zal het borstweefsel mooi omhullen en meenemen in de cup.

4. Weinig afstand tussen uw schouders en uw borsten?

Kies dan voor een model met beugels die niet te hoog komen en wat lager uitgesneden cups. Zo vermijd u dat de beugels prikken onder uw oksels en dat u bh te overweldigend oogt.

5. Ongelijke borsten?

Geen enkele vrouw heeft twee dezelfde borsten, het is dus heel normaal dat de ene kant wat zwaarder is dan de andere. Vaak kunt u het verschil wegwerken met de schouderbandjes van de iets kleinere borst net een tikkeltje strakker aan te trekken. U kan ook een mousse bh proberen, deze zal het verschil optisch verminderen. Is het verschil wat groter, probeer dan een bh met verwijderbare kussentjes en haal aan de ene kant het kussentje eruit. Kies trouwens uw cupmaat op basis van uw grootste borst.

6. Weinig volume aan de bovenkant van uw borsten?

Kies voor een model dat uw borsten wat lift en ze bovenaan mooi omhult. Een zware push-up is niet altijd de oplossing omdat uw bovenaan een knik kan krijgen, wat niet flatteert. Een mousse bh kan vaak helpen. Kies bij een niet-voorgevormde bh een model dat niet te laag is uitgesneden.

7. Grote cupmaat?

Als u een grotere cupmaat hebt, dan bent u echt niet veroordeeld tot een stevige oma-bh. Er bestaan vandaag de dag ook modieuze bh’s, bijvoorbeeld bh’s van Prima Donna https://www.lingeriedelia.nl/collectie/primadonna/, die uw boezem de nodige steun zullen geven. Waar u op moet letten:

– Een goede bh heeft aan de zijkant een extra versteviging: dat zorgt ervoor dat uw borsten mooi gecentreerd en gelift worden.

Bredere schouderbandjes: hoe groter de cupmaat, hoe breder de schouderbandjes. Dat is essentieel om ervoor te zorgen dat de schouderbandjes niet gaan snijden. Maar niet getreurd: lingeriefabrikanten doen er alles aan om die bandjes er zo mooi mogelijk uit te laten zijn.

Compromissen sluit je niet in je lingerielade: onze 5 tips

Uw lingerie is het eerste wat u aantrekt ’s morgens en  het laatste wat u uitdoet ’s avonds. Geen enkele kledingstuk zit zo dicht op uw huid.
Sluit dus geen compromissen als het daarop aan komt en wees gerust veeleisend.

1.Zeg nee tegen ongemakkelijke lingerie

Lingerie, of het nu bh’s of slips zijn, die niet gemakkelijk zit, hoort niet thuis in uw lingerielade. Het kan echt niet de bedoeling zijn dat u ’s avonds thuis komt en liefst meteen uw bh wil uittrekken. Ongemakkelijke lingerie belandt uiteindelijk gewoon achteraan in de kast. Zonde van het geld.

2. Kies voor comfort én fashion

Neen, niet alle degelijke bh’s eruit zien eruit als oorlogsmateriaal. En neen, niet alle mooie bh’s zijn voorbehouden voor de happy few. Pasvorm en mode gaan bij Lingerie Delia perfect samen.

3. Kies voor kwaliteit, niet voor kwantiteit

Uw lingerielade hoeft echt niet uit te puilen (tenzij u zoals ons een excuus hebt omdat u verliefd bent op lingerie). Met een handvol welgekozen snitten, die passen bij uw stijl, uw lichaam en waar u, u goed in voelt, match u, u lingerie zeker en vast met uw meeste looks.

4. Weet wat u koopt

Als u geld uitgeeft aan lingerie, wilt u ook waar voor uw geld. Kijk dus even op het label of op de website van de fabrikant. Marie Jo, Prima Donna, Aubade, Marlies Dekkers, Mey, DKNY zijn elk Ökotex- en SA8000-gecertifieerd. Dat betekent dat de materialen veilig en gecontroleerd zijn, en dat de productie op een sociaal verantwoorde manier gebeurt. Geen kinderarbeid of uitbuiting dus. Een goed gevoel in uw lingerie draait ook om een gerust geweten.

5. Overloop uw lingerielade

Gooi wat niet goed of versleten is eruit. Kijk naar wat u heeft en vul vervolgens aan met wat u nodig heeft (denk aan de must-haves!). Zo behoud u het overzicht en vermijd u miskopen. Bedenk ook dat u meerdere stijlen kan combineren: er bestaan T-shirt bh’s waarvan u de schouderbandjes op meerdere manieren kan dragen. Twee vliegen in één klap.

Lingerieweetjes

Rood 
Kies niet voor een witte bh of slip onder doorschijnende of witte kleding, u zal uw lingerie erdoor zien, maar voor huidskleur. Onze favoriete kleur is echter rood, onzichtbaar onder wit of doorschijnende kleding, maar net iets avontuurlijker.

Zorg dragen voor uw lingerie 
We willen allemaal zo lang mogelijk genieten van onze favoriete lingerie. Draag er dus zorg voor. Draag je mousse bh’s? Let er dan op dat u de cups niet elkaar klikt als u ze opbergt, dat kan het materiaal van de cups schaden. Bewaar ze gewoon plat, desnoods bh op bh. Let er ook op dat u, uw lingerie wast zoals voorgeschreven. Idealiter betekent dat handwas. Vermijd zeker de droger!  https://www.lingeriedelia.nl/service/wasadvies/