Waar ben je naar opzoek?

Heren

Buongiorno

Wat is het eerste dat je aantrekt en het laatste dat je uittrekt...?

Precies. Je boxer. Dus waarom is dat het meest ondergewaarde kledingstuk dat er bestaat? Als je boxer goed zit, gaat de rest vanzelf. Daarom hebben we alle aspecten die een boxer merk bepalen geoptimaliseerd. Van de pasvorm tot de designs en van onze marketing tot de manier waarop we produceren.

Een betere wereld begint bij je boxer

Onze boxers en T-shirts worden gemaakt van GOTS gecertificeerd biologisch katoen. Gemixt met een beetje elastan vormt het superzachte, sterke, duurzame en milieuvriendelijke stof. Onze swimwear collectie is gemaakt van 100% gerecycled polyester. Zonder concessies te doen in comfort of esthetiek. Onze katoen wordt zonder pesticiden of chemicaliën verbouwd - nog geen 50 kilometer van de fabriek, waar mensen werken tegen een eerlijk loon en onder goede arbeidsomstandigheden.

Alles kan beter

Al onze producten worden met de grootste zorg en aandacht gemaakt. Dat begint bij het vinden van de juiste grondstoffen, maar ook door met de juiste producenten samen te werken. Aan elk product komt handwerk te pas. Daarom onderhouden we dagelijks contact met onze producent. We controleren zowel de kwaliteit van ons product als de omstandigheden waaronder ze gemaakt worden.

Ik heb een vraag!

De meest gestelde vragen hebben we op een rijtje gezet. Staat je vraag er niet tussen? Je kunt ons bellen of vul ons contactformulier in!