Waar ben je naar opzoek?

Was tips voor lingerie

In het ideale geval wast u uw lingerie als deze 1 of maximaal twee keer gedragen is. We adviseren u om uw lingerie met de hand te wassen. Delicate kant en broderie gaan veel langer mee als deze voorzichtig op de hand gewassen worden.

Vul een wasteil met lauw water maximaal 30 graden met een druppel Soak wasmiddel en dompel de lingerie herhaaldelijk onder. Zorg ervoor dat de lingerie in beweging blijft. Wring de lingerie niet uit en voorkom wrijven of schuren. Uitspoelen met helder lauw water maximaal 30 graden tot het wasmiddel volledig is verdwenen.

Gaat uw voorkeur uit naar de wasmachine? Dat is mogelijk zorg er dan zeker voor dat je lingerie in een afsluitbaar lingerie zakje zit, zo is de kans op beschadiging van je lingerie minder aanwezig. Vul de trommel maximaal 1/3 het liefst met andere kleine kledingstukken. Zet de wasmachine op een programma met een laag toeren tal en kies als temperatuur 30 graden of een cyclus voor delicate was. Gebruik Soak wasmiddel voor delicate was. Gebruik nooit een wasverzachter, bleekmiddel of een wolwasmiddel.

 

WAS TIPS VOOR BADKLEDING

Vermijd het dragen van badkleding in de sauna of jacuzzi omdat hier door je badkleding sneller slijt. Spoel badkleding na gebruik altijd met lauw helder stromend water uit, dit verlengt de levensduur van uw badkleding. Was badkleding in koud water met een mild wasmiddel. Laat uw badkleding nooit een nachtje in het water staan en wring het niet uit. Stop badkleding nooit in de droogtrommel maar hang het op om te drogen. Voorkom drogen in de zon of op de verwarming in verband met verbleking en beschadiging van de badkleding. Berg uw badkleding pas op als deze volledig droog is, anders kunnen er schimmelplekken in uw badkleding ontstaan.

Op de hoogte blijven?

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en ontvang trends, advies en de laatste nieuwtjes over Lingerie Delia. Ontvang de eerste keer ook een cadeaubon ter waarde van €10.

 

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy statement.

Onze merken

Adam
Anita
Aubade
Hanro
Les fruits du paradis
Marie Jo
Marlies Dekkers
Nuria Ferrer
Pretty You London
Prima Donna
Rodial

Ik heb een vraag!

De meest gestelde vragen hebben we op een rijtje gezet. Staat je vraag er niet tussen? Je kunt ons bellen of vul ons contactformulier in!