De winkel

Welkom bij Lingerie Delia & Mammacare

Lingerie Delia & Mammacare is een exclusieve lingerie speciaalzaak met nationale en internationale topmerken voor dames en heren. Onze zorgvuldig geselecteerde merken vindt u in onze fysieke winkel in Purmerend. Van lingerie met kant, badmode om te flaneren en functionele lingerie u zult bij ons altijd kwaliteit en klasse vinden.
We bieden onze klanten de keuze, de kwaliteit en de persoonlijke service die we vinden dat zij verdienen. Sinds 2009 mogen wij dan ook met trots het predicaat lingerie styliste aan onze naam verbinden.
Lingerie Delia is gevestigd te Purmerend en makkelijk bereikbaar met zowel de auto als openbaar vervoer. Er voldoende mogelijkheid tot parkeren
Breng eens een bezoek aan Lingerie Delia & Mammacare, een modieuze, luxueuze en ruime lingeriezaak. U kunt ons vinden aan de Dubbele Buurt 17 te Purmerend.

Is het niet heerlijk om uzelf eens te verwennen of om verwend te worden met een mooi lingeriesetje? Die mogelijkheid biedt Lingerie Delia & MammaCare u. Ongeacht uw maat, want onze zaak voert een grote sortering maten. Van 70A tot 115H, ook in leuke gekleurde sets.

Onze medewerkers nemen graag de tijd om u bij uw keuze te helpen. Uiteraard is uw partner ook welkom, de koffie staat altijd klaar!

70% kans dat u de verkeerde behamaat draagt.

Een beha koop je niet zomaar even, een vrouwenlichaam veranderd diverse keren tijdens haar leven. Denk maar aan pubertijd, zwangerschap, af en aankomen van gewicht, allemaal factoren waar je juiste beha en slip maat van afhankelijk zijn. Daardoor is het niet vanzelfsprekend dat je behamaat van een paar jaar geleden de zelfde is als je huidige behamaat. Belangrijk is, neem de tijd om een beha te passen, onze lingerie adviseuses nemen alle tijd voor u, en dragen beha’s aan die een meerwaarde voor uw lichaam en zelfvertrouwen creëren.

Ontvangst van de lingerie styling award 2009/2010/2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018

Delia Eijben, eigenaresse van Lingerie Delia, heeft ook voor 2017 weer de fel begeerde lingerie styling award mogen ontvangen van de makers van Prima Donna en Marie Jo.

 

 

Onze collectie

PRIMA DONNA

Lees verder

MARIE JO

Lees verder

PRIMA DONNA SWIM

Lees verder

MARLIES|DEKKERS

Lees verder

Nuria Ferrer

Lees verder

PRIMA DONNA TWIST

Lees verder

MARIE JO L’AVENTURE

Lees verder

AUBADE

Lees verder

HANRO

Lees verder