Roidal

Roidal , opgericht in 1980 in Salomó, een dorp in de buurt van Tarragona, is een familiebedrijf met zeer professionele activiteiten dat zich toelegt op het ontwerpen en produceren van badkleding en accessoires voor vrouwen De belangrijkste kenmerken zijn:  kwaliteit, innovatie en pasvorm.

Roidal legt veel nadruk op de kwaliteit van hun stoffen en grondstoffen en heeft de hoogste normen op het gebied van productie en kwaliteitscontrole,  de uitstekende kleuren en prints van Roidal positioneren hen in de voorhoede van creatief ontwerp en marktleiders in de badmode-industrie. Alle printontwerpen zijn in eigen huis gemaakt met speciale aandacht voor de selectie van patronen, met behulp van de modernste technieken voor textieldruk.

Roidal heeft prachtige bikini’s, badpakken en accessoires.. Roidal pakt ons allemaal in met haar classy zomercollectie. Elegante stoffen, verleidelijke details en super vrouwelijke modellen geven dit Spaanse merk een onweerstaanbare look. Daarnaast zit ieder product super comfy en is de kwaliteit hoog. Je ontvangt comfort in een schoon jasje! Je zelfvertrouwen krijgt een boost.. Je bent mooi en dan mag iedereen zien! Je nieuwe Roidal setje wordt gelijk je favoriet en is ideaal voor een dagje strand, naar het zwembad of je geplande vakantiecruise. Iedere serie heeft ook nog eens super verleidelijke accessoires. Denk aan een sexy pareo voor over je bikini, een zomers jurkje of een speels tuniekje. Je zomer outfit is pas compleet met Roidal Badmode!

Neem contact op