Prima Donna Sport

De Prima Donna sportbeha is verkrijgbaar in de maten met beugel vanaf maat 75C t/m 90H en zonder beugel vanaf 75B t/m 90G.

Met de Prima Donna sportbh’s krijgen jouw borsten de ondersteuning en het comfort dat ze verdienen. Daarnaast zie je er ook nog eens als een echte fashionista uit. De trendy designs en kleurtjes zorgen voor een onweerstaanbare look. Voel je sportief, sexy en bovenal super vrouwelijk in de Prima Donna Sport collectie. Sporten was nog nooit zo leuk!

 

Welke sport je ook beoefend, je kan niet zonder een sportbeha.
Hou je van jazzdansen of aerobic? Of beoefen je een vechtsport, skiën , rotsklimmen of paardrijden? Bij deze vormen van sport met gemiddelde en bovengemiddelde bewegingsintensiteit dient de borst duidelijk meer ondersteunt en gefixeerd te worden – sportbeha´s van Prima Donna garanderen deze ondersteuning uitstekend.
Naadloze cups en brede, ontlastende schouderbanden bieden, ook bij een grotere borst of zwak bindweefsel perfecte ondersteuning en uitstekend draagcomfort. De gebruikte materialen zoals in het rugpand of microvezel garanderen een droog en aangenaam huidklimaat.
Extreme control
Sportieve look, extreme ondersteuning:
Hoog functioneel materiaal en net-inzetten op de rug reguleren het transpiratievocht en zorgen zo voor een droge huid. Door de zijwaartse steunfunctie komt de borst vrouwelijk tot haar recht. Goede steun bied en de ergonomisch gesneden en ontlastende schouderbanden. De naadloze binnen cups voorkomt schuren tijdens het dragen.

 

Bij lingerie Delia vindt u een verleidelijk groot assortiment sport bh’s van onder andere Anita, Prima Donna. Omdat uw borsten geen eigen spieren hebben en bestaan uit zacht borstweefsel, ondersteunt door banden en pezen, is het van groot belang dat uw buste goed wordt ondersteund tijdens het sporten. Dit wordt gedaan door middel van een goede sport bh, lingerie Delia biedt een assortiment afgestemd op verschillende soorten borsten en sporten. Het moeten niet worden onderschat hoeveel de impact is van bewegen op uw buste. Uw borsten bewegen ongeveer 10% van wat uw lichaam beweegt, maar dat betekent nog altijd ongeveer 100 meter voor elke 1000 meter hardlopen. Het is een misvatting dat een sport bh enkel uitkomst biedt bij hardlopen, maar eigenlijk wordt het geadviseerd voor elke sport waarbij u beweegt. Onderzoek heeft aangetoond dat een sport bh de beweging van uw borsten met zo’n 80% reduceert en daarmee ook het risico op pijnlijke borsten, rug of onderlichaam. Voor vragen over de juiste sport bh is onze klantenservice u graag behulpzaam.
Hoe werkt een sport bh?

Tijdens het sporten bewegen de borsten automatisch mee met het lichaam, doordat u borsten niet zijn voorzien van eigen spieren. Het gewicht en de grootte zijn bepalend voor de kracht die uitgeoefend op uw borsten en de bindweefsels, maar een sport bh reduceert deze ongewenste beweging met zo’n 80%. Bij een goede sport bh merkt de vrouw niet eens dat zij er eentje draagt en indien men ondanks de sport bh nog onprettige bewegingen waarneemt dan kan men met zekerheid stellen dat de sport bh kwalitatief, of qua maat niet goed is. Vanzelfsprekend behoeven borsten met een grotere cupmaat maar ondersteuning dan een kleinere, maar het is een misvatting om te denken dat kleinere borsten geen sport bh nodig hebben.
Waarin verschilt een sport bh van een reguliere bh?

Ondersteuning van uw borsten; sport bh’s voorkomen het bewegen van uw buste tijdens beweging,
Vochtregulatie door ademende stoffen; tijdens het sporten zal men transpireren en sport bh’s zijn beter in staat om het vocht af te voeren door het gebruik van ademende stoffen,
Bewegingsvrijheid; zoals eerder al gesteld, bij een goede sport bh merken dames niet eens dat ze deze dragen, dit komt doordat het slimme ontwerp optimale bewegingsvrijheid tijdens het sporten geeft,
Blijft op de plaats; door de brede band aan de onderkant wordt voorkomen dat de sport bh tijdens de activiteit gaat kruipen,
Geen naden; naden en oneffenheden zullen tijdens het sporten zorgen voor irritatie en helemaal rond het gebied van de tepels, bij een goede sport beha Anita zal dit mimimaal zijn,
Vormbehoud; door het slimme ontwerp van sport bh’s zullen deze altijd de juiste vorm houden, ook tijdens extreme belasting.

Neem contact op