Prima Donna Swim

Laat je verrassen door de Prima Donna badmodelijn 2019 ! Net als bij de corseterie met de perfecte pasvorm tot en met I-cup. Voorgevormde cups t/m een H cup en de niet voorgevormde cups t/m een I cup.

Badmode doet ons altijd denken aan het beste seizoen van het jaar, de zomer! Wanneer de vakantie geboekt is, is de eerstvolgende opgave om een goede strandoutfit te vinden.

Badmode 2018 trends

Gelukkig heeft Lingerie Delia een grote variatie aan zwemkleding in haar assortiment, waar u inspiratie kunt opdoen en kunt kopen. De style van PrimaDonna is erg gevarieerd, van designer bikini’s, kaftans & pareo’s, tot aan sexy onepiece badpakken. Of u nu een vakantie aan het strand of aan het zwembad geboekt hebt, hoe dan ook bent u op zoek naar een trendy en sexy zwem outfit. Voor vrouwen met een wat grotere cupmaat dan is Prima Donna het merk bij uitstek, PrimaDonna zwemkleding geeft u de extra steun en comfort die u nodig hebt.

Badmode assortiment

Onze badmode merken zijn altijd van de hoogste kwaliteit. Het beste is om na gebruik uw zwemkleding te wassen in koud water. Naast het grote arrangement van bikini’s, badpakken en beugelbikini’s, heeft Lingerie delia een uitgebreid aanbod van Prothesebadmode bijpassende pareo’s en kaftans die je uit gemak om uw heen kan slaan. Erg gemakkelijk wanneer u even gaat lopen op het strand, of wat gaat drinken bij de bar. Wat u stijl ook is, Lingerie Delia heeft altijd een zwemoutfit naar uw smaak. Van een marine streepjes bikini tot een fabuleus badpak met opvallende kleuren, u zult altijd wat vinden wat bij de gelegenheid past. Een beachparty in Saint-Tropez? Geen probleem! Kanoën op een wilde rivier? Dan hoeft u u zeker geen zorgen te maken als u de juiste badmode draagt

Klik hier om de online brochure te downloaden

Neem contact op