Nuria Ferrer

Badmode

Badmode doet ons altijd denken aan het beste seizoen van het jaar, de zomer! Wanneer de vakantie geboekt is, is de eerstvolgende opgave om een goede strandoutfit te vinden.

Nuria Ferrer Prothese badmode
Wij werken al enkele jaren met de badkleding van Nuria Ferrer die geschikt is voor borstprotheses. In het begin tast je dit af i.v.m. de pasvorm, kwaliteit het draag gemak enz. Daarbij moet het doen aan de volgende voorwaarden het moet vrouwelijk, modieus of eenvoudig zijn. Nuria Ferrer voldoet aan alle wensen en behoeftes van vrouwen na een borstoperatie. Een borstprothese, en toch weer vol zelfvertrouwen gaan zwemmen en zonnebaden? Dat kan! Er perfect uitzien aan het strand en op het terras? Dat kan! Laat u goed adviseren door onze Mammacare specialist.
Bij Lingerie Delia vindt u het hele jaar door een uitgebreide Prothese bad collectie met bijpassende accessoires.

Badmode trends

Gelukkig heeft Lingerie Delia een grote variatie aan zwemkleding in haar assortiment, waar u inspiratie kunt opdoen en kunt kopen. De stylen van onze zwemkleding is erg gevarieerd, van designer bikini’s, prothesebadpakken, prothesebikini`s kaftans & pareo’s, tot aan sexy one piece badpakken. Of u nu een vakantie aan het strand of aan het zwembad geboekt hebt, hoe dan ook bent u op zoek naar een trendy en sexy zwem outfit. Voor vrouwen met een wat grotere cupmaat dan is Nuria Ferrer uitermate geschikt, Nuria Ferrer zwemkleding geeft u de extra steun en comfort die u nodig hebt.

Klik hier om de online brochure te downloaden

Neem contact op