Marlies Dekkers

Marlies Dekkers is misschien wel het bekendste lingeriemerk in Nederland. De Nederlandse ontwerpster Marlies Dekkers werd al snel bekend om haar uitgesproken stijl van ontwerpen. De meeste mensen zullen zich vooral de kenmerkende bandjes boven de cups kunnen herinneren. Ze is terug en op haar best sinds tijden. De nieuwste ontwerpen laten ons hart direct sneller kloppen.. De beroemde en kenmerkende bandjes zullen dan ook zeker niet ontbreken. Ieder seizoen verrast Marlies Dekkers ons toch weer met de nieuwe collecties.

Verder heeft Marlies Dekkers zich ingezet om beha's te ontwerpen voor vrouwen met grote borsten die zowel elegant als comfortabel waren. Haar eerste ontwerpen waren monochroom, vooral zwart, maar ook rood of wit. Later zijn hier andere kleuren aan toegevoegd en kwam ze ook met meerkleurige ontwerpen. 

Iedereen heeft wel een mening over de beha`s en badmode van Marlies Dekkers, maar qua pasvorm, ontwerp, gebruik van kleuren en service zijn er weinig beha- en badmodefabrikanten die haar evenaren. Dames die een beha of badmode van Marlies Dekkers kopen zijn zeer content met de pasvorm. Marlies Dekkers staat allang niet meer voor beha`s met bandjes, er zijn verscheidene modellen waar dit tot een minimum beperkt is.

Bij ons in de winkel er is op dit moment meer vraag naar beha`s met bandjes vanwege de pasvorm, de bandjes zitten er niet voor de sier maar hebben wel degelijk een functie.

De collectie van Marlies Dekkers biedt voor iedere vrouw een beha, basis, style, couture en een bad collectie. Maar ook vanaf najaar 2019 een prothese beha.

 

Klik hier om de online brochure te downloaden

 

Neem contact op