Nuria Ferrer badmode

Nuria Ferrer

Live life with Nuria Ferrer.

 

Badmode

Badmode doet ons altijd denken aan het beste seizoen van het jaar, de zomer! Wanneer de vakantie geboekt is, is de eerstvolgende opgave om een goede strandoutfit te vinden.

Nuria Ferrer Prothese badmode
Wij werken nu twee seisoenen met de badkleding van Nuria Ferrer badkleding die geschikt is voor borstprotheses. In het begin tast je dit af i.v.m de pasvorm, kwaliteit het draag gemak enz. Daarbij moet het doen aan de volgende voorwaarden het moet vrouwelijk, modieus of eenvoudig zijn. Nuria Ferrer voldoet aan alle wensen en behoeftes van vrouwen na een borstoperatie. Een borstprothese, en toch weer vol zelfvertrouwen gaan zwemmen en zonnebaden? Dat kan! Er perfect uitzien aan het strand en op het terras? Dat kan! Laat u goed adviseren door onze Mammacare specialist.
Bij Lingerie Delia vindt u het hele jaar door een uitgebreide Prothese bad collectie met bijpassende accessoires.

Badmode 2018  trends

Gelukkig heeft Lingerie Delia een grote variatie aan zwemkleding in haar assortiment, waar u inspiratie kunt opdoen en kunt kopen. De style van onze zwemkleding is erg gevarieerd, van designer bikini’s, prothesebadpakken, prothesebikini`s kaftans & pareo’s, tot aan sexy onepiece badpakken. Of u nu een vakantie aan het strand of aan het zwembad geboekt hebt, hoe dan ook bent u op zoek naar een trendy en sexy zwem outfit. Voor vrouwen met een wat grotere cupmaat dan is Nuria Ferrer uitermate geschikt, Nuria Ferrer zwemkleding geeft u de extra steun en comfort die u nodig hebt.

Badmode assortiment

Onze badmode merken zijn altijd van de hoogste kwaliteit. Het beste is om na gebruik uw zwemkleding te wassen in koud water. Naast het grote arrangement van bikini’s, badpakken en beugelbikini’s, heeft Lingerie Delia een uitgebreid aanbod van Prothesebadmode bijpassende pareo’s en kaftans die je uit gemak om uw heen kan slaan. Erg gemakkelijk wanneer u even gaat lopen op het strand, of wat gaat drinken bij de bar. Wat u stijl ook is, Lingerie Delia heeft altijd een zwemoutfit naar uw smaak. Van een marine streepjes bikini tot een fabuleus badpak met opvallende kleuren, u zult altijd wat vinden wat bij de gelegenheid past. Een beachparty in Saint-Tropez? Geen probleem! Kanoën op een wilde rivier? Dan hoeft u u zeker geen zorgen te maken als u de juiste badmode draagt!