Waar ben je naar opzoek?

Beperkte online verkoop

Niet al onze artikelen zijn online verkrijgbaar. Dat heeft onder meer te maken met ons persoonlijke maatadvies en hygiëne. 

Lingerie Delia & Mammacare heeft een webshop, maar wij verkopen niet al onze artikelen online. Dat is een hele bewuste keuze! Wilt u weten waarom? Lees dan verder!

Het is algemeen bekend dat tussen de 70% en 80% van de dames een verkeerde bh-maat draagt. Door onze jarenlange ervaring in de lingerie kunnen wij u bevestigen dat deze cijfers inderdaad kloppen.

HYGIËNE
Met betrekking tot hygiëne is lingerie bestellen via een webshop niet aan te raden. Deze lingerie of badmode kan al gedragen zijn en daarna retour gestuurd zijn. Op de verzend- en ontvangstafdelingen van grote webshops staan geen vakvrouwen, er zijn zelfs mannen die in- en uitpakken. Deze mannen en vrouwen hebben vaak totaal geen benul van het product en de bijkomende hygiëne.

VERANDERING VAN MAAT
Uw lichaam blijft niet hetzelfde, dus ook uw cupmaat niet: uw leeftijd, schommeling in gewicht, een zwangerschap, de overgang of het gebruik van medicijnen kan leiden tot een andere cup- of omvangmaat. Het kan bijvoorbeeld ook dat u altijd een voorgevormde bh heeft gedragen en dat zo’n model ineens niet meer mooi past. Dan zijn er veel andere modellen die wij samen kunnen passen zodat de beha wel weer lekker zit.

Bij dames die een borstprothese dragen is een goed passende bh natuurlijk enorm belangrijk, daarom neem ik graag alle tijd om samen met u lingerie uit te zoeken en te passen die het beste bij uw lichaam past waardoor u zich prettiger voelt.

BESTELLINGEN
Heeft u in de winkel een artikel gepast, maar u wilt deze in een andere kleur of maat dan bestellen wij deze voor u. Heeft u geen tijd om de bestelling op te halen, dan verzenden wij uw bestelling kosteloos met PostNL naar het door u gewenste adres.

Op de hoogte blijven?

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en ontvang trends, advies en de laatste nieuwtjes over Lingerie Delia. Ontvang de eerste keer ook een cadeaubon ter waarde van €10.

 

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze privacy statement.

Onze merken

Adam
Anita
Aubade
Hanro
Les fruits du paradis
Marie Jo
Marlies Dekkers
Nuria Ferrer
Pretty You London
Prima Donna
Rodial

Ik heb een vraag!

De meest gestelde vragen hebben we op een rijtje gezet. Staat je vraag er niet tussen? Je kunt ons bellen of vul ons contactformulier in!