Adressen en links

SEMH
De SEMH is een zelfstandige en onafhankelijke organisatie die kwaliteitserkenningen afgeeft aan aanbieders van medische zorg, zoals leveranciers van hulpmiddelenzorg
https://www.semh.info/

Borstkanker Vereniging Nederland.
Als je te maken krijgt met borstkanker, komt er veel op je af. Bij BVN kun je terecht voor diverse hulpmiddelen die jou verder helpen bij het maken van keuzes en het vinden van (nog) meer informatie.
https://borstkanker.nl/nl

Lymfoedeem
Lymfoedeem is een ernstige, medische aandoening. Een abnormale ophoping van eiwitten en vocht in het lichaamsweefsel als gevolg van een gestoord evenwicht tussen aan- en afvoer van vocht.
https://www.lymfoedeem.nl/

Inloophuis Wij Allemaal in Purmerend
Loop eens binnen, Wij allemaal inloophuis voor (ex) kankerpatiënten, naasten en nabestaanden, biedt een ontmoetingsplek, een steun- en informatiepunt voor iedereen die hier behoeft aan heeft. Door de weeks kun je tussen 09:30 uur en 13:00 uur binnenlopen voor een kopje koffie of thee en dan je verhaal delen met lotgenoten en vrijwilligers.
http://wij-allemaal.nl/

KWF
Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding.
http://www.kwf.nl/

Kanker.nl
Informatieplatform en sociaal netwerk voor (ex) kankerpatiënten en naasten.
http://www.kanker.nl